easylightcake

Sorry, this entry is only available in Greek.

Ingredients

Για 2 παντεσπάνια Για τη μους Για το στήσιμο
  • 100 γρ Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance 
  • 200 γρ φρέσκα φρούτα (εγώ χρησιμοποίησα κόκκινα βατόμουρα αλλά εσύ μπορείς να βάλεις και φράουλες, κεράσια ή μπανάνα)

Instructions

  • Ετοιμάζουμε το  Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και ισομοιράζουμε σε 2 τσέρκια με διάμετρο 15 εκ.
  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά στους 180°C.
  • Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
  • Ετοιμάζουμε τη  Mousse με γεύση σοκολάτα Sweet & Balance  σύμφωνα με τις οδηγίες, τη μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ, την καλύπτουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει.
  • Στήνουμε το πρώτο παντεσπάνι πάνω στην τουρτιέρα και με ένα μαχαίρι κόβουμε το ανισόπεδο κομμάτι στην κορυφή (όπως στη φωτογραφία)
  • Απλώνουμε 50 γρ Μαρμελάδα Φράουλα Sweet & Balance  και τοποθετούμε περιμετρικά τα φρούτα.
  • Απλώνουμε τη μους σοκολάτας στο παντεσπάνι.
  • Αναποδογυρίζουμε το δεύτερο παντεσπάνι και το στερεώνουμε πάνω στη μους.
  • Καλύπτουμε με μαρμελάδα και στη συνέχεια απλώνουμε την υπόλοιπη μους σοκολάτας.
  • Διακοσμούμε με φρούτα και σερβίρουμε
Tip: Διατηρείται στο ψυγείο έως και 3 μέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *