search

Η σημερινή συνταγή είναι η πιο εύκολη εκδοχή σπιτικής τυρόπιτας! Θέλει ελάχιστο χρόνο για να τη φτιάξεις και μόλις 18 λεπτά στο φούρνο.

Το μείγμα φέτα – γιαούρτι είναι μια από τις “βολικές” εκδοχές γέμισης για κάθε είδος πίτας η τάρτας και λειτουργεί σαν ενάς λευκός καμβάς που θα εμπλουτίσεις εσύ με τις αγαπημένες σου γεύσεις.



Υλικά

Εκτέλεση

  • Θρυμματίζουμε τη φέτα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι.
  • Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα
  • Καλύπτουμε το ταψί με λαδόκολλα.
  • Σε μια επιφάνεια ανοίγουμε το πρώτο φύλλο και το χωρίζουμε σε 3 τμήματα.
  • Το κόβουμε σε 3 κάθετες λωρίδες.
  • Χωρίζουμε κάθε λωρίδα σε 4 νοητά τρίγωνα.
  • Στη συνέχεια βάζουμε 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας όπως στη φωτογραφία και τυλίγουμε σε τρίγωνα.
  • Μεταφέρουμε στο ταψί.
  • Ψήνουμε στους 180°C για 18 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσει ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Cool Artisan