AVOCADO YOGHURT DIP

Our favorite recipe becomes “modern” with an ingredient that everyone loves.

Avocados also fits perfectly with yoghurt and garlic.

Read also:

Ingredients

  • 2 ripe avocados
  • 400 gr yogurt, drained
  • 4 cloves of garlic, grated
  • 1 pinch of salt
  • 1 tablespoon dill, finely chopped (optional)
  • 2 tablespoon vinegar
  • 5 tablespoon olive oil
  • 1 cucumber, grated and drained

Instructions

  • Λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει σαν "πουρές" πατάτας.
  • Τρίβουμε το αγγούρι, στο χοντρό του τρίφτη και το στίβουμε πολύ καλά.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το αβοκάντο, το σκόρδο τριμμένο, το αλάτι, το ξύδι, τον άνηθο, το ελαιόλαδο και το αγγούρι.
  • Ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Βάζουμε το τζατζίκι στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες και αφού κρυώσει, το σερβίρουμε σαν συνοδευτικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *