search

Η ΠΙΟ LIGHT ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ! PLUS: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ www.ofarmakopoiosmou.gr

Αγαπάς τα ζυμαρικά, όπως κι εγώ! Τώρα το καλοκαίρι, τα απολαμβάνεις με τύψεις; 

Το ότι ετοιμαζόμαστε να βγούμε στην παραλία δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε το αγαπημένο μας φαγητό. Στην αγορά υπάρχουν “έξυπνες” επιλογές που σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου συνταγές χωρίς στερήσεις!

Στο www.ofarmakopoiosmou.gr θα βρεις πάρα πολλές επιλογές σε νόστιμα και “έξυπνα” τρόφιμα από μπισκότα και πραλίνα φουντουκιού μέχρι ζυμαρικά και ψωμί! Το συγκεκριμένο on line φαρμακείο έχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε “πρώτες ύλες” όπως τα Dukan ζυμαρικά που χρησιμοποιώ σήμερα εγώ μέχρι και σνακ για να πάρεις μαζί σου στην παραλία. Θα βρεις ακόμα super foods όπως αυτά της TERRANOVA, τέλειες σοκολάτες και μπάρες Wish – ιδανικές για όσους κάνουν διατροφή, και το πολύ καλό ψωμί της Power Health που είναι χαμηλό σε σάκχαρα και υψηλό σε πρωτεϊνες.

Σε συνεργασία με το www.ofarmakopoiosmou.gr κάνουμε ένα διαγωνισμό στο λογαριασμό μου στο instagram και χαρίζουμε μια κούτα με πολλά προϊόντα από όλες τις κατηγορίες του on line φαρμακείου. Κάνε κλικ εδώ για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό!



Υλικά

  • 1 μερίδα ζυμαρικά Dukan Expert, Konjac Shirataki Dukan, 200 γρ
  • 2 κάψουλες, Terranova Astragalus, Elderberry & Garlic με άρωμα σκόρδου
  • 1/2 αβοκάντο
  • 1 κτσ ελαιόλαδο
  • 1 κτσ φρέσκο χυμό λεμονιού (και το ξύσμα από 1/2 λεμόνι)
  • 1 κτγ ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά, δυόσμο και βασιλικό
  • 5 τοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1/2 baby κολοκυθάκι (κομμένο σε φέτες)
  • 50 γρ σολομό

Εκτέλεση

  • Προετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχουμε βάλει να κάψει και τα σοτάρουμε για μισό λεπτό.
  • Βάζουμε σε ένα μπλέντερ το αβοκάτο με το περιεχόμενο από τις δύο κάψουλες, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα και τα φρέσκα μυρωδικά.
  • Τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Στήνουμε το πιάτο βάζοντας στη βάση τα ζυμαρικά και από πάνω τη σάλτσα αβοκάντο.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμένα λαχανικά και το σολομό.
Cool Artisan